Rakonczai VIP Piano Bar • 2021 05 22 • SunCity Balatonfüred

Rakonczai VIP Piano Bar • 2021 05 22 • SunCity Balatonfüred

Dátum: 2021. május 22

Idő: 23:30

Cím: 8230 Balatonfüred, Fürdő u. 35.

Koncert

❗️FONTOS INFORMÁCIÓ❗️
Kedves Vendégeink!
A magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében 2020. augusztus 15-ig nem tartható meg 500 főnél nagyobb tömegrendezvény. Ennek alapján az idei Pünkösdi I Love Retro fesztivált nem tudjuk megrendezni, azt egy évvel elhalasztjuk. Új időpont: 2021. május 22. szombat. Mivel a Rakonczai VIP Piano Bar esemény az I Love Retro fesztivál VIP afterpartyja, ezért az időpontváltozás ezt az eseményt is érinti.
A már megváltott VIP jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, illetve az augusztus 19-i RetroStars X koncertre valamint az azt követő Rakonczai VIP Piano Bar-ra, de csak az egyik eseményre válthatóak be. Ha jegyeteket a RetroStars koncerten használjátok fel, jegyárkülönbözetet nem kell fizetni. A megváltott belépőjegyek átruházhatóak.
Akik jegyüket az új időpontban megrendezésre kerülő I Love Retro Fesztiválon, illetve a RetroStars X koncerten váltanák be, azoknak további teendőjük nincsen.
Azoknak, akik a fenti opciók mellett is jegyük visszaváltása mellet döntenek, a megváltott belépőjegyek árát visszafizetjük. Visszaváltási szándékotokat az info@oneticket.hu címen lehet jelezni május 31-ig. Az e-mail tárgy rovatába minden esetben írjátok bele: “I Love Retro Fesztivál”.
Felhívjuk figyelmeteket, hogy a visszaváltási határidő jogvesztő. A határidő után nem kezdeményezhető a jegy visszaváltása.
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Rakonczai VIP Piano Bar, a nyár legmenőbb bulija az északi part legmenőbb klubjában! 🔝
A zongoránál és a mikrofonnál: RAKONCZAI IMRE!
Ha voltál már, tudod mire számíts, ha nem, ezúttal ki ne hagyd..😉
Belépés kizárólag limitált számban elérhető VIP jeggyel, amely egyben az I Love Retro fesztivál VIP belépőjegye is.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.