WORLD IS MINE pres.: SunCity XXL Festival #0816 | Balatonfüred

WORLD IS MINE pres.: SunCity XXL Festival #0816 | Balatonfüred

Dátum: 2020. augusztus 16

Idő: 22:00

Cím: 8230 Balatonfüred, Fürdő u. 35.

Lipstick | Moloko

Kedves Fesztiválozók!
Másfél hónappal ezelőtt bizakodva néztünk a jövőbe… Bíztunk benne, hogy augusztus 16-án már minden olyan lesz, amilyennek egy igazi nyárnak lennie kell; Balaton-part, fesztiválok, a legnagyobb fellépők…🙌 Bár még elképzelhető, hogy lehet idén nagyobb rendezvényeket szervezni, óriási a bizonytalanság. Mi pedig csak és kizárólag a legjobbat szeretnénk Nektek adni – kompromisszumok, félmegoldások nélkül.
Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a SunCity XXL Fesztivált 2020-ban nem tartjuk meg. Hiszünk benne, hogy egyszer ki fog sütni a nap, és akkor mi is úgy tudunk együtt bulizni, mint ha minden a régi volna! A fesztivált jövő nyárra halasztjuk – a pontos dátummal hamarosan érkezünk.
Amennyiben az új dátum nem felelne meg valakinek, úgy természetesen a belépőt teljes egészében vissza fogjuk utalni, de a pontos részletek kihirdetésével kapcsolatban még a türelmeteket szeretnénk kérni. Egyet viszont biztosan megígérhetünk: anyagi kár #senkit nem fog érni!
➟ A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra.
➟ A megváltott belépőjegyek átruházhatóak.
Akik jegyüket az új időpontban megrendezésre kerülő SunCity XXL Fesztiválon váltanák be, azoknak további teendőjük nincsen.
Azoknak, akik a fenti opciók mellett is jegyük visszaváltása mellett döntenek, a megváltott belépőjegyek árát visszafizetjük. A visszaváltás pontos részleteivel az új dátum kihirdetése után érkezünk majd, addig is szeretnénk türelmeteket kérni!
Elképesztően várjuk a jövő nyarat, nagyon nehéz lesz Nélkületek:
– A

WORLD IS MINE

és a

SunCity

csapata –

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.